website-(Leerling)-vloerlegger-1

Vacature: (leerling) vloerenlegger

Wie zijn wij?

Floors For You staat voor houten, laminaat en kunststof vloeren van de beste kwaliteit! Van huis uit zijn wij een groothandel, máár wel eentje die rechtstreeks haar vloeren aan de consument verkoopt. Eigenlijk zijn wij dus een groothandel en een winkel in één. We maken geen gebruik van de tussenhandel van winkels en kunnen daardoor onze prijzen scherp houden.

Doordat wij zelf produceren, kunnen wij ook de kwaliteit van de vloeren gemakkelijk bewaken. We leveren hoogstaande vloeren met voor ieder wat wils! Het maken van houten vloeren is voor ons een natuurlijk proces. Hout is onze passie en wegens groei zoeken wij een:

(Leerling) vloerenlegger, zonder plankenvrees

Sta jij te trappelen om het leggen van vloeren onder de knie te krijgen? Ben je daarnaast enthousiast, gemotiveerd heb je twee rechterhanden én zie je in iedere vloer een nieuwe uitdaging? Als jij ook nog eens van aanpakken weet en flexibel inzetbaar bent, dan ben jij precies wat wij zoeken!

Door jouw manier van werken straal je uit dat je over de Westlandse mentaliteit beschikt. Je bent zo leergierig dat je uiteindelijk zelfstandig naar een klant kunt gaan en de vloer daar naar wens weet te leggen.

Wij vragen:

  • interesse in het vak van vloerenlegger;
  • leergierigheid;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak;
  • bezit van rijbewijs B;
  • affiniteit met hout.

Denk jij dat je onze (leerling) vloerenlegger bent, dan komen wij graag met jou in contact! Mail jouw sollicitatie, inclusief duidelijke motivatie en cv naar Gert Petri via gert@floorsforyou.nl.