legservice verdeling

Diensten

Om de houten vloeren nog beter tot hun recht te laten komen, biedt Floors For You aanvullende diensten. Het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij ontzorgen u graag in het leggen van de elektrische vloerverwarming, leggen van de vloer zelf en het onderhoud aan de vloer. Floors For You kan u ook voorzien van advies, waardoor u alle diensten zelf uit kunt voeren.

Wilt u liever niet zelf aan de slag, dan helpen wij u graag bij het leggen en onderhouden van uw vloer. Al deze diensten zijn maatwerk en daarom wordt er ook per vloer een aparte prijs gemaakt. Vraag hier uw offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe prijzen.

legservice verdeling

Legservice

Wilt u niet zelf uw vloer leggen? Maak dan gebruik van onze vakmensen die uw vloer, onder garantie, leggen met de juiste machines, materialen en kennis. Zij zorgen voor een mooie afwerking van uw vloer en kunnen houten, laminaat en PVC vloeren leggen.

Meer lezen
Reiniging-en-onderhoud-Floors-For-You

Onderhoud / renovatie

Iedere vloer heeft onderhoud nodig, of het nu gaat om een houten, laminaat of PVC vloer. Het is een fabel dat onderhoud aan een houten vloer lastig is. Met onze reinigings- en schuurservice is het voor iedereen gemakkelijk om de vloer zo goed als nieuw te houden.

Meer lezen
Vloerverwarming leggen

Vloerverwarming

Een houten vloer en vloerverwarming is een bewezen combinatie! Een vraag die ons bijna dagelijks gesteld wordt, is: "Kan een houten vloer gecombineerd worden met elektrische vloerverwarming?" Het antwoord hierop is positief, uw houten vloer kan gewoon elektrisch verwarmd worden!

Meer lezen