Vintage laminaat

Vintage laminaat

Intensief tot zwaar belaste vloeren zijn vaak terug te vinden in de werkomgeving. Denk hierbij aan een kantoor of andere werkruimte waar bijvoorbeeld veel met bureaustoelen over de vloer gereden wordt. 

Voor deze toepassing is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van luxe laminaat. Deze hebben dezelfde kwaliteit maar een andere uitstraling. 

Net als bij verlijmen, worden vloerdelen van de eerste rij alleen met de kopse kanten in elkaar geklikt. Afhankelijk van het kliksysteem en de bijbehorende leginstructie worden vanaf de tweede rij de vloerdelen op volgorde in elkaar geklikt. Bij de moderne systemen die Floors For You gebruikt, is de verbinding zo goed dat er helemaal geen verlijming meer nodig is.

Verschillende laminaatvloeren
Budget laminaat klein

Budget laminaat

Budget laminaat is geschikt voor vloeren die licht tot intensief gebruikt worden. In deze laminaatsoort hebben wij pakketten met verschillende uitstralingen, die allen de sfeer brengen van een houten vloer. 

Bekijken
Luxe laminaat klein

Top laminaat

Indien uw vloer intensief tot zwaar gebruikt wordt, adviseren wij om vintage of top laminaat te kopen. Het top laminaat ziet er luxer uit dan het vintage laminaat, maar qua kwaliteit zijn zij gelijk.

Bekijken