Luxe-laminaat

Top laminaat

Intensief tot zwaar belaste vloeren zijn vaak terug te vinden in de werkomgeving. Denk hierbij aan een kantoor of andere werkruimte waar bijvoorbeeld veel met bureaustoelen over de vloer gereden wordt. 

Voor deze toepassing is het ook mogelijk om gebruik te maken van vintage laminaat. De levensduur en kwaliteit zijn gelijk aan elkaar, alleen de uitstraling van het luxe laminaat is aanzienlijk mooier.

Net als bij verlijmen, worden vloerdelen van de eerste rij alleen met de kopse kanten in elkaar geklikt. Afhankelijk van het kliksysteem en de bijbehorende leginstructie worden vanaf de tweede rij de vloerdelen op volgorde in elkaar geklikt. Bij de moderne systemen die Floors For You gebruikt, is de verbinding zo goed dat er helemaal geen verlijming meer nodig is.

Verschillende laminaatvloeren
Budget laminaat klein

Budget laminaat

Budget laminaat is geschikt voor vloeren die licht tot intensief gebruikt worden. In deze laminaatsoort hebben wij pakketten met verschillende uitstralingen, die allen de sfeer brengen van een houten vloer. 

Bekijken
Vintage laminaat klein

Vintage laminaat

Bij intensief tot zwaar gebruik van een vloer kunt u het beste kiezen voor vintage of top laminaat. Ook deze soorten brengen de warme sfeer over die echte houten vloerdelen over zouden brengen.  

Bekijken