6946-1

Eiken vloeren

De eiken vloer is van nature de best verkopende houten vloer, waardoor wij u een ruim aanbod kunststof eiken vloerdelen kunnen bieden. Het authentiek ogende design van deze vloerdelen zijn ontleend aan echt eiken hout. Deze indruk wordt versterkt door de voelbare eiken structuur. 

De vloer is robuust en levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting vorm te geven. Dit geldt voor zowel particuliere als bedrijfsruimtes. 

Als u kiest voor een eiken vloer dan ziet u dat het gebruikte soort eiken van grote invloed is op het uiterlijk van uw vloer. Zo geeft u door middel van de kleur van de kunststof eik uw woning het gewenste karakter. 

Floors For You verwelkomt u graag in de showroom in Naaldwijk (Westland) om u alles over deze speciale, buigzame, vloersoort te vertellen. Daarnaast kunnen we u hier informeren over alle andere soorten vloeren die wij bieden. 

Verschillende kunststof vloeren
6951_Perspektive

Dennen vloeren

Dennen vloerdelen zijn wit tot grauwwit met op sommige plekken een paarsgekleurde gloed. Dennenhout heeft een grovere structuur dan vurenhout. 

Bekijken
6945_Perspektive

Noten vloeren

Noten is de meest exclusieve houtsoort in de wereld en is chocoladebruin van kleur. Notenhout straalt een onwijze klasse uit en voegt sfeer toe. 

Bekijken
rigid-justclick-slaapkamer-560x500-3

Rigid Just Click vloeren

Deze vloeren behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

Bekijken
6950_Perspektive

Essen vloeren

De essen vloer kenmerkt zich door een duidelijke vlamtekening in de vloerdelen. Wij hebben drie soorten essen vloeren in onze collectie voor u opgenomen.

Bekijken