Meister Silent Touch PVC vloer Floors For You

Dennen vloeren

De dennen vloer is minder populair dan de eiken vloeren, waardoor wij een soort in ons assortiment opgenomen hebben. Het authentiek ogende design van de vloerdelen zijn ontleend aan echt dennenhout. Deze indruk wordt versterkt door de voelbare dennen structuur. 

De dennen kunststof vloer levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting vorm te geven. Dit geldt voor zowel particuliere als bedrijfsruimtes. 

U geeft door middel van de kleur van de kunststof dennen vloer uw woning het gewenste karakter. 

Floors For You verwelkomt u graag in de showroom in Naaldwijk (Westland) om u alles over deze speciale, buigzame, vloersoort te vertellen. Daarnaast kunnen we u hier informeren over alle andere soorten vloeren die wij bieden. 

Verschillende kunststof vloeren
6945_Perspektive

Noten vloeren

Noten is de meest exclusieve houtsoort in de wereld en is chocoladebruin van kleur. Notenhout straalt een onwijze klasse uit en voegt sfeer toe. 

Bekijken
rigid-justclick-slaapkamer-560x500-3

Rigid Just Click vloeren

Deze vloeren behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

Bekijken
6950_Perspektive

Essen vloeren

De essen vloer kenmerkt zich door een duidelijke vlamtekening in de vloerdelen. Wij hebben drie soorten essen vloeren in onze collectie voor u opgenomen.

Bekijken
6946_Perspektive

Eiken vloeren

De authentiek ogende houtdesign van de kunststof vloer zijn ontleend aan echt eiken hout. In de vloerdelen is zelfs de structuur van echt eiken hout te voelen. 

Bekijken