Schermafbeelding 2015-03-09 om 17.09.31

Vloerverwarming

Door de veelgestelde vraag of het mogelijk is een houten vloer te combineren met vloerverwarming zijn wij ruim tien jaar geleden de mogelijkheden gaan bekijken van het isoleren van houten vloeren.

Er gaan veel verhalen over dit onderwerp en vaak zijn deze gebaseerd op onwetendheid of het gebruik van verkeerde materialen. 

Doordat een houten vloer een natuurproduct is, kan deze uitzetten en krimpen. Bij de ontwikkeling van vloerverwarming onder een houten vloer is dit een belangrijk aandachtspunt geweest.

Vloerverwarming komt de komende jaren in opmars. Zo wordt in veel nieuwbouwwoningen vloerverwarming al standaard opgeleverd en meegenomen in de prijs. Ook voor bestaande woningen hebben we een mooi product dat eenvoudig toe te passen is in dekvloeren. Floors For You levert de 'Duoplank', deze doet niet meer onder voor een stenen vloer met vloerverwarming. Het aanleggen hiervan onder uw houten vloer kan slechts in twee dagen en vrijwel geheel zonder stof gebeuren!

Wilt u graag uw bestaande dekvloer voorzien van elektrische vloerverwarming? Kom naar de showroom en we laten u de mogelijkheden zien. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan