Traprenovatie Floors For You Naaldwijk Westland

Traprenovatie

Of u nu houten of laminaat traptreden wilt, het kan allemaal met het traprenovatie systeem van Floors For You. Bij het systeem werken we met twee typen traptreden, maar hiernaast kunnen we ook op maat treden laten maken, bijvoorbeeld van massief hout. Hierdoor kunnen de treden geheel naar uw eigen wens samengesteld worden. Denk daarbij aan de keuze uit verschillende kleuren en de keuze voor diverse afwerkingen. Een praktische bijkomstigheid is dat de gerenoveerde trappen zeer gebruiksvriendelijk zijn in onderhoud. Stofzuigen is (bijna) niet meer nodig.

Nog mooier wordt de traprenovatie als u deze combineert met een nieuwe vloer. Het is mogelijk om hetzelfde materiaal van de traptreden door te leggen in andere ruimtes. Zo ontstaat er een mooi geheel in de woning wat rust en ruimte uitstraalt. 

Benieuwd wat Floors For You voor uw (oude) trap kan doen? Wij adviseren u graag in onze showroom in Naaldwijk. Een persoonlijke afspraak bij u thuis met een adviseur is ook geen probleem. Zo kunnen we u het beste advies geven om uw (houten) trap te laten bekleden.

Check het project