Laminaatvloeren

Naast een breed assortiment houten vloeren, biedt Floors For You ook laminaatvloeren die u makkelijk op iedere gewenste manier kunt leggen. Het natuurlijke effect van echt hout op uw vloer wordt met laminaat nagebootst.

Laminaat is nagenoeg op iedere ondergrond aan te brengen, zolang deze geëgaliseerd is. Dit kan met een laminaat onderlaag die vochtkerend is en een isolerende werking biedt. De laminaatvloer moet met een speciale lijm verlijmd worden. Deze lijm kan uiteraard door Floors For You worden geleverd. 

Ook kan de laminaatvloer geheel op maat gemaakt worden. Deze vloeren zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent van de houten vloeren. De laminaatvloer heeft nog een bijkomend voordeel, hij is erg praktische in schoonmaak en onderhoud.

Onze laminaatsoorten zijn prijsoplopend gesorteerd en benoemd: budget, vintage en top! Een vloer heeft een bepaalde levensduur en onze prijsklasses zijn hierop ingedeeld. Voor ons uitgebreide assortiment komt u naar onze showroom in Naaldwijk en bekijkt u ons aanbod met eigen ogen. 

Budget laminaat klein

Budget laminaat

Budget laminaat is geschikt voor vloeren die licht tot intensief gebruikt worden. In deze laminaatsoort hebben wij pakketten met verschillende uitstralingen, die allen de sfeer brengen van een houten vloer. 

Bekijken
Vintage laminaat klein

Vintage laminaat

Bij intensief tot zwaar gebruik van een vloer kunt u het beste kiezen voor vintage of top laminaat. Ook deze soorten brengen de warme sfeer over die echte houten vloerdelen over zouden brengen.  

Bekijken
Luxe laminaat klein

Top laminaat

Indien uw vloer intensief tot zwaar gebruikt wordt, adviseren wij om vintage of top laminaat te kopen. Het top laminaat ziet er luxer uit dan het vintage laminaat, maar qua kwaliteit zijn zij gelijk.

Bekijken
Heeft u een vraag over een laminaatvloer? Bel 0174 630 960 of kom langs in onze showroom