rigid-justclick-slaapkamer-560x500-4

Rigid Just Click vloeren

De Rigid Just Click vloeren van TFD Floortile behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

De TFD Rigid Just click collectie hebben planken van 5 mm dik en zijn uitgevoerd met een slijtlaag van 0.3 mm. Daarnaast kenmerken ze zich door hun natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit.

Verschillende kunststof vloeren
6945_Perspektive

Noten vloeren

Noten is de meest exclusieve houtsoort in de wereld en is chocoladebruin van kleur. Notenhout straalt een onwijze klasse uit en voegt sfeer toe. 

Bekijken
6950_Perspektive

Essen vloeren

De essen vloer kenmerkt zich door een duidelijke vlamtekening in de vloerdelen. Wij hebben drie soorten essen vloeren in onze collectie voor u opgenomen.

Bekijken
6951_Perspektive

Dennen vloeren

Dennen vloerdelen zijn wit tot grauwwit met op sommige plekken een paarsgekleurde gloed. Dennenhout heeft een grovere structuur dan vurenhout. 

Bekijken
6946_Perspektive

Eiken vloeren

De authentiek ogende houtdesign van de kunststof vloer zijn ontleend aan echt eiken hout. In de vloerdelen is zelfs de structuur van echt eiken hout te voelen. 

Bekijken