header-houten-vloeren

Houten vloeren

Bij Floors For You hoeft u nooit lang op uw vloer te wachten! Doordat wij zelf het gehele proces in eigen beheer doen, kunnen we snel leveren. Wij drogen het ruwe hout, zagen de oplagen en werken tot slot de vloerdelen af. Niet alleen het proces, maar ook de kwaliteit wordt hiermee gewaarborgd. De keten blijft zo inzichtelijk voor iedereen.

Het overgrote deel van het assortiment wordt in het magazijn in Naaldwijk beheerd. De vloeren die bij Floors For You worden gemaakt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen geheel op maat gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw vloer in een gewenste kleur te laten maken. Zo creëert u met onze houten vloeren een sfeer die past bij uw interieur, smaak en wensen.

Ontdek hieronder uw voorkeur en kom naar onze showroom in Naaldwijk om het aanbod houten vloeren in het echt te bekijken.

Eiken-duoplank

Duoplank

De Duoplank is uit meerdere lagen opgebouwd, waardoor er een stabiele plank ontstaat. Bijkomend voordeel is de kleine kans op kiervorming. 

Bekijken
Eiken-molenvloer

Molenvloer

Zoekt u een zeer rustieke houten vloer met noesten, groeven en mooie kleurschakeringen? Kies dan voor de prachtige en sfeervolle molenvloer van eikenhout.

Bekijken
XL-vloer-1

Brede plank

Plankbreedtes van wel 26 centimeter geven uw houten vloer extra dimensie. De natuur komt nog verder bij u in huis doordat de houttekening breder zijn dan normaal. 

Bekijken
Heeft u een vraag over een houten vloer? Bel 0174 630 960 of kom langs in onze showroom