Essen-PVC-vloeren-Floors-For-You

Essen vloeren

Essenhout is een houtsoort die ingedeeld wordt onder de openporiën houtsoorten. Het sprekende vlamdesign van deze vloerdelen zijn ontleend aan echt essen hout. Deze indruk wordt versterkt door de voelbare essen structuur. 

De vloer is taai en elastisch en levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting vorm te geven. Dit geldt voor zowel particuliere als bedrijfsruimtes. 

Als u kiest voor een essen vloer dan ziet u dat het gebruikte soort essen van grote invloed is op het uiterlijk van uw vloer. Zo geeft u door middel van de kleur van de kunststof esdoorn uw woning het gewenste karakter. 

Floors For You verwelkomt u graag in de showroom in Naaldwijk (Westland) om u alles over deze speciale, buigzame, vloersoort te vertellen. Daarnaast kunnen we u hier informeren over alle andere soorten vloeren die wij bieden. 

Verschillende kunststof vloeren
rigid-justclick-slaapkamer-560x500-3

Rigid Just Click vloeren

Deze vloeren behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

Bekijken
6946_Perspektive

Eiken vloeren

De authentiek ogende houtdesign van de kunststof vloer zijn ontleend aan echt eiken hout. In de vloerdelen is zelfs de structuur van echt eiken hout te voelen. 

Bekijken
6951_Perspektive

Dennen vloeren

Dennen vloerdelen zijn wit tot grauwwit met op sommige plekken een paarsgekleurde gloed. Dennenhout heeft een grovere structuur dan vurenhout. 

Bekijken
6945_Perspektive

Noten vloeren

Noten is de meest exclusieve houtsoort in de wereld en is chocoladebruin van kleur. Notenhout straalt een onwijze klasse uit en voegt sfeer toe. 

Bekijken