noten vloer-1

Noten vloeren

Omdat notenhout de meest exclusieve houtsoort van de wereld is, bieden wij ook maar een soort kunststof notenhout aan. Noten is zachter dan de meeste tropische donkere houtsoorten en heeft een chique uitstraling. Deze indruk wordt versterkt door de voelbare noten structuur. 

De vloer levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting vorm te geven. Dit geldt voor zowel particuliere als bedrijfsruimtes. 

U geeft door middel van de warme kleur van de kunststof noten vloer uw woning het gewenste karakter. 

Floors For You verwelkomt u graag in de showroom in Naaldwijk (Westland) om u alles over deze speciale, buigzame, vloersoort te vertellen. Daarnaast kunnen we u hier informeren over alle andere soorten vloeren die wij bieden. 

Verschillende kunststof vloeren
rigid-justclick-slaapkamer-560x500-3

Rigid Just Click vloeren

Deze vloeren behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

Bekijken
6950_Perspektive

Essen vloeren

De essen vloer kenmerkt zich door een duidelijke vlamtekening in de vloerdelen. Wij hebben drie soorten essen vloeren in onze collectie voor u opgenomen.

Bekijken
6951_Perspektive

Dennen vloeren

Dennen vloerdelen zijn wit tot grauwwit met op sommige plekken een paarsgekleurde gloed. Dennenhout heeft een grovere structuur dan vurenhout. 

Bekijken
6946_Perspektive

Eiken vloeren

De authentiek ogende houtdesign van de kunststof vloer zijn ontleend aan echt eiken hout. In de vloerdelen is zelfs de structuur van echt eiken hout te voelen. 

Bekijken