Budget laminaat

Budget laminaat

Vloeren die licht tot intensief gebruikt worden, zijn vloeren die voornamelijk in het huis gelegd worden. Voor deze toepassing is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van vintage of luxe laminaat, maar het is geen noodzaak. De toplaag is bij het budget laminaat dunner, waardoor de levensduur wat korter is en de prijs lager ligt dan vintage of luxe laminaat. 

Het laminaat kan zelf gelegd worden, door middel van een kliksysteem. 

Net als bij verlijmen, worden vloerdelen van de eerste rij alleen met de kopse kanten in elkaar geklikt. Afhankelijk van het kliksysteem en de bijbehorende leginstructie worden vanaf de tweede rij de vloerdelen op volgorde in elkaar geklikt. Bij de moderne systemen die Floors For You gebruikt, is de verbinding zo goed dat er helemaal geen verlijming meer nodig is.

Verschillende laminaatvloeren
Vintage laminaat klein

Vintage laminaat

Bij intensief tot zwaar gebruik van een vloer kunt u het beste kiezen voor vintage of top laminaat. Ook deze soorten brengen de warme sfeer over die echte houten vloerdelen over zouden brengen.  

Bekijken
Luxe laminaat klein

Top laminaat

Indien uw vloer intensief tot zwaar gebruikt wordt, adviseren wij om vintage of top laminaat te kopen. Het top laminaat ziet er luxer uit dan het vintage laminaat, maar qua kwaliteit zijn zij gelijk.

Bekijken