header-pvc-vloeren-1

PVC vloeren

Met de duurzaamheid en de uitstraling van een houten vloer en het onderhoudsvriendelijke van laminaat, bieden PVC vloeren ‘the best of both worlds’. Niet zo gek dus dat deze vloersoort de afgelopen jaren erg populair is geworden. Het biedt tal van mogelijkheden en het aanbod is groots. Als specialist in PVC vloeren, vindt u bij Floors For You dan ook een ruime keuze aan PVC vloerdelen met elk een unieke uitstraling. Voor elke soort inrichting, van woning tot bedrijfsruimte, is er wel een passende en bijzondere uitvoering te vinden. Genoeg keuze en uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van een PVC vloer die het best tot zijn recht komt bij uw inrichting of voor uw toepassing!

De voordelen van een PVC vloer

De PVC vloer kent een groot aantal voordelen t.o.v. laminaat en vinyl, maar ook op meerdere vlakken t.o.v. een houten vloer. Wij sommen er graag een aantal voor u op:

  • Een PVC vloer is zeer sterk en slijtvast en staat daarom garant voor jarenlang plezier. Zij vertonen nauwelijks krassen of indrukken en zijn daarom ook uitermate geschikt voor plekken waar veel loopverkeer is. Denk bijvoorbeeld aan een horecagelegenheid.
  • PVC is zeer eenvoudig schoon te maken. In tegenstelling tot een houten vloer, kunt u een PVC vloer gewoon dweilen. Ze zijn goed bestand tegen water en vocht.
  • PVC vloeren zijn geschikt voor elke soort kamer. Door het vochtbestendige karakter, kan het dus ook probleemloos worden gebruikt voor de badkamer.
  • Een PVC vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Ze zijn leverbaar met of zonder structuur, zodat er altijd wel een vloer te vinden is die past bij de gewenste uitstraling.
  • PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming (en koeling). Het materiaal geleid warmte (en kou) zeer goed, waardoor het gewenste effect van vloerverwarming (en koeling) niet verloren gaat.
  • Niet iets waar men over het algemeen bij stilstaat, maar een PVC vloer is brandvertragend. Toch een fijne gedachte, mocht er onverhoopt een brand(je) ontstaan.
Heeft u op onze website voldoende inspiratie opgedaan en wilt u een globale kostenindicatie voor een PVC vloer? Neem dan contact met ons op: 0174 - 630 960