header-pvc-vloeren-1

PVC vloeren

Met de duurzaamheid en de uitstraling van een houten vloer en het onderhoudsvriendelijke van laminaat, bieden PVC vloeren ‘the best of both worlds’. Niet zo gek dus dat deze vloersoort de afgelopen jaren erg populair is geworden. Het biedt tal van mogelijkheden en het aanbod is groots. Als specialist in PVC vloeren, vindt u bij Floors For You dan ook een ruime keuze aan PVC vloerdelen met elk een unieke uitstraling. Voor elke soort inrichting, van woning tot bedrijfsruimte, is er wel een passende en bijzondere uitvoering te vinden. Genoeg keuze en uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van een PVC vloer die het best tot zijn recht komt bij uw inrichting of voor uw toepassing!

De voordelen van een PVC vloer

De PVC vloer kent een groot aantal voordelen t.o.v. laminaat en vinyl, maar ook op meerdere vlakken t.o.v. een houten vloer. Wij sommen er graag een aantal voor u op:

  • Een PVC vloer is zeer sterk en slijtvast en staat daarom garant voor jarenlang plezier. Zij vertonen nauwelijks krassen of indrukken en zijn daarom ook uitermate geschikt voor plekken waar veel loopverkeer is. Denk bijvoorbeeld aan een horecagelegenheid.
  • PVC is zeer eenvoudig schoon te maken. In tegenstelling tot een houten vloer, kunt u een PVC vloer gewoon dweilen. Ze zijn goed bestand tegen water en vocht.
  • PVC vloeren zijn geschikt voor elke soort kamer. Door het vochtbestendige karakter, kan het dus ook probleemloos worden gebruikt voor de badkamer.
  • Een PVC vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Ze zijn leverbaar met of zonder structuur, zodat er altijd wel een vloer te vinden is die past bij de gewenste uitstraling.
  • PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming (en koeling). Het materiaal geleid warmte (en kou) zeer goed, waardoor het gewenste effect van vloerverwarming (en koeling) niet verloren gaat.
  • Niet iets waar men over het algemeen bij stilstaat, maar een PVC vloer is brandvertragend. Toch een fijne gedachte, mocht er onverhoopt een brand(je) ontstaan.
6946_Perspektive

Eiken vloeren

De authentiek ogende houtdesign van de kunststof vloer zijn ontleend aan echt eiken hout. In de vloerdelen is zelfs de structuur van echt eiken hout te voelen. 

Bekijken
6950_Perspektive

Essen vloeren

De essen vloer kenmerkt zich door een duidelijke vlamtekening in de vloerdelen. Wij hebben drie soorten essen vloeren in onze collectie voor u opgenomen.

Bekijken
6951_Perspektive

Dennen vloeren

Dennen vloerdelen zijn wit tot grauwwit met op sommige plekken een paarsgekleurde gloed. Dennenhout heeft een grovere structuur dan vurenhout. 

Bekijken
6945_Perspektive

Noten vloeren

Noten is de meest exclusieve houtsoort in de wereld en is chocoladebruin van kleur. Notenhout straalt een onwijze klasse uit en voegt sfeer toe. 

Bekijken
rigid-justclick-slaapkamer-560x500-3

Rigid Just Click vloeren

Deze vloeren behoren op dit moment tot de hipste trends op vloerengebied. Deze verbeterde versie van de PVC vloer combineert alle goede eigenschappen van PVC met die van click vloeren.

Bekijken
Heeft u vragen over een PVC vloer? Bel 0174 630 960 of kom langs in onze showroom