Reiniging-en-onderhoud-Floors-For-You

Onderhoud / renovatie

Al onze vloeren zijn met water afneembaar en makkelijk te reinigen. Om uw vloer mooi te houden, wordt aangeraden om regelmatig te stofzuigen en af en toe de vloer te dweilen. Uw vloer wordt weer blinkend schoon door aan uw schoonmaakwater een scheutje parketreiniger toe te voegen. Op de lange termijn is het mogelijk dat uw vloer een grondige reiniging nodig heeft, denk hierbij aan schuren of een diepe reiniging.

Door eens in de zoveel jaar uw vloer te schuren, geeft dit een langere levensduur aan uw houten vloer. De ene vloer is de andere niet en over het algemeen is het schuren van een vloer een specialistische klus. Floors For You heeft hier de juiste vakmensen voor. De vloer kan daarna in de oude kleur opgeleverd worden, maar het is ook mogelijk om hem een andere kleur te geven. Zo geeft u uw interieur op een gemakkelijke manier een nieuwe look. U kunt uw vloer ook zelf schuren door het inhuren van een van onze machines.

Naast het schuren is het grondig reinigen van de vloer op den duur nodig. Na intensief gebruik wordt de houten vloer vuil. Wij hebben een nieuwe dienst 'Reinigingsservice in één dag', waarmee uw vloer de komende jaren weer volledig beschermd is. Met een speciale machine en speciaal reinigingsmiddel maken wij uw vloer tot diep in de houtnerf schoon. Als het vuile water wordt opgezogen en er blijft een frisse, schone houten vloer over. Na enkele uren droogtijd, wordt later op de dag de vloer in een nieuwe hardwasolie gezet. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan