Hoofdvloer duoplank

Eiken Duoplank

De verlijming in de Duoplank perst de onderlinge delen samen, waardoor een Duoplank niet kromtrekt. Dit zorgt voor beperkte kiervorming en houdt tevens de werking van het hout onder controle.

Er is een eventuele afwerking in vijftien verschillende kleursoorten mogelijk, waarbij de plank zijn rustieke uitstraling behoudt. Dit omdat de vloerdelen breed gestopt en geschuurd zijn. 

Deze soort vloerdelen zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Onze Duoplanken zijn in een groot aantal houtsoorten en breedtes leverbaar. Voor ons uitgebreide assortiment verwelkomen wij u graag in onze showroom in Naaldwijk. Hier kunt u het gehele aanbod met eigen ogen bekijken.

Verschillende types houten vloeren
Eiken-molenvloer

Molenvloer

Zoekt u een zeer rustieke houten vloer met noesten, groeven en mooie kleurschakeringen? Kies dan voor de prachtige en sfeervolle molenvloer van eikenhout.

Bekijken
Eiken-duoplank

Duoplank

De Duoplank is uit meerdere lagen opgebouwd, waardoor er een stabiele plank ontstaat. Bijkomend voordeel is de kleine kans op kiervorming. 

Bekijken
XL-vloer-1

Brede plank

Plankbreedtes van wel 26 centimeter geven uw houten vloer extra dimensie. De natuur komt nog verder bij u in huis doordat de houttekening breder zijn dan normaal. 

Bekijken

Voorbeelden van de houten vloer