Rockingham 2939 3

Eiken molenvloer

De molenvloer heeft een zeer rustieke uitstraling. Vloerdelen worden gekenmerkt door noesten, groeven en mooie kleurschakeringen. Eikenhout is een gemakkelijke houtsoort om te behandelen en ziet er altijd mooi uit.

Dit is een van de redenen waarom de eiken houten molenvloer het beste in een ruimte omhoog brengt. De vloer staat zowel erg goed in een oud pand als in een moderne omgeving. 

Als u kiest voor een eiken vloer dan ziet u dat het gebruikte soort eiken van grote invloed is op het uiterlijk van uw vloer. Zo geeft u door middel van de kleur van de vloer uw woning het gewenste karakter. De vloer is robuust en levert de ideale voorwaarden om ruimtes bij normale belasting vorm te geven. Dit geldt voor zowel particuliere als bedrijfsruimtes. 

Kom langs in de showroom voor alle soorten eiken vloeren! 

Verschillende types houten vloeren
XL-vloer-1

Brede plank

Plankbreedtes van wel 26 centimeter geven uw houten vloer extra dimensie. De natuur komt nog verder bij u in huis doordat de houttekening breder zijn dan normaal. 

Bekijken
Eiken-molenvloer

Molenvloer

Zoekt u een zeer rustieke houten vloer met noesten, groeven en mooie kleurschakeringen? Kies dan voor de prachtige en sfeervolle molenvloer van eikenhout.

Bekijken
Eiken-duoplank

Duoplank

De Duoplank is uit meerdere lagen opgebouwd, waardoor er een stabiele plank ontstaat. Bijkomend voordeel is de kleine kans op kiervorming. 

Bekijken

Voorbeelden van de houten vloer