Brede-vloer-

XL vloer (26 cm breed)

Door deze brede vloer brengt u de natuur daadwerkelijk in uw huis. De houttekening van iedere plank is anders en doordat de planken breder zijn, blijft de houttekening beter bewaard dan bij minder brede planken.

Bij de brede houten vloeren ziet u de invloeden van de natuur extra goed terug in de vloerdelen. De planken kunnen op verschillende manieren gelegd worden. 

Door deze brede planken te leggen als een visgraad krijgt u een vloer met een zeer stoer uiterlijk. Gezien het patroon moet u zich er wel van bewust zijn dat u een redelijk brede ruimte moet hebben. Als u dit niet heeft, komt de vloer minder goed tot zijn recht.

Verschillende types houten vloeren
Eiken-duoplank

Duoplank

De Duoplank is uit meerdere lagen opgebouwd, waardoor er een stabiele plank ontstaat. Bijkomend voordeel is de kleine kans op kiervorming. 

Bekijken
XL-vloer-1

Brede plank

Plankbreedtes van wel 26 centimeter geven uw houten vloer extra dimensie. De natuur komt nog verder bij u in huis doordat de houttekening breder zijn dan normaal. 

Bekijken
Eiken-molenvloer

Molenvloer

Zoekt u een zeer rustieke houten vloer met noesten, groeven en mooie kleurschakeringen? Kies dan voor de prachtige en sfeervolle molenvloer van eikenhout.

Bekijken

Voorbeelden van de houten vloer