Budget laminaat
6946-1

“Wat zal ik op de vloer doen?”

Ons volledige assortiment vloeren kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Onze houten vloeren produceren wij al meer dan 25 jaar zelf en deze zijn specifiek ontwikkeld voor plaatsing op vloerverwarming. Ideaal voor de winterperiode!

Ook in de hedendaagse nieuwbouw en zelfs de energieneutrale woningen met lage temperatuurverwarming, zitten wij ruimschoots onder de gestelde normen. Er zijn slechts drie specifieke verschillen tussen kunststof vloeren (laminaat en kunststof) ten opzichte van een houten vloer:

  1. Kunststof vloeren nemen geen temperatuur aan en voelen daardoor kouder dan hout.

  2. Kunststof vloeren zijn statisch en trekken zodoende veel stof aan, op hout ziet u aanzienlijk minder stof.

  3. Op kunststof vloeren ziet u de vette aanslag die mensen achterlaten wanneer ze bijvoorbeeld op blote voeten lopen. Deze wordt zichtbaar zodra we tegen het licht in kijken.

De bovenstaande verschillen zijn feiten, de rest is puur smaak- en budgetgerelateerd. Het beste antwoord dat wij u kunnen geven op de vraag “Wat zal ik op de vloer doen?” is dan ook: koop wat u mooi vindt en wat bij uw smaak en budget past. Budgettechnisch is laminaat de goedkoopste keuze. Een kunststof vloer zit echter al op het prijsniveau van onze houten vloeren, en dan is het aan u de vraag: “Wat vindt u mooier?”.


Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, u bent van harte welkom in onze showroom!