Vloerverwarming

Hout en vloerverwarming is een bewezen combi!

Er gaan veel verhalen over dit onderwerp de ronde. Vaak zijn deze verhalen gebaseerd op onwetendheid of het gebruik van verkeerde materialen. 

Ontwikkeling van vloerverwarming 

Door deze veel gestelde vraag vanuit de klanten, zijn wij ruim tien jaar geleden de mogelijkheden gaan bekijken om een houten vloer op vloerverwarming te plaatsen. Doordat een houten vloer een natuurproduct is, ‘werkt’ het. Oftewel, het zet uit en krimpt. Dit is een belangrijk aandachtspunt geweest bij de ontwikkeling van vloerverwarming onder een houten vloer. Floors For You levert hedendaags de ‘Duoplank’. Dit is een product wat door de jaren heen continu is verbeterd en doorontwikkeld. De ‘Duoplank’ van vandaag de dag doet niet meer onder voor een stenen vloer met vloerverwarming.

In één dag installeren wij geheel stofvrij uw vloerverwarming!

Vloerverwarming komt de komende jaren in opmars. Zo wordt in veel nieuwbouw woningen vloerverwarming al standaard opgeleverd. Maar ook voor bestaande woningen heeft Floors For You een mooi product wat eenvoudig toe te passen is in dekvloeren. Het aanleggen van deze toepassing kan slechts in twee dagen onder uw houten vloer en vrijwel zonder stof!

Wilt u ook graag uw bestaande dekvloer voorzien van vloerverwarming? Kom naar de showroom en we laten u de mogelijkheden zien.

"Al jaren was een mooie houten vloer een droom. Echter vloerverwarming was ook een belangrijk punt. Door de mooie combinatie van de ‘Duoplank’ hebben wij een prachtige houten vloer met vloerverwarming," aldus Marian den Bakker.